Everything about cazare hotel carmen

Wiki Article

hotel

Sa oferit transportul 4x4 pentru ca cu mașina noastră nu am putut urca pana la remaining. Emoții doar pozitive. Great pentru un cuplu liniștit și familii.

Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;

She was pretty beneficial. We for a family would suggest keeping listed here. It is actually located in a lovely space, and views from your balcony ended up awesome.

Dacă sunteți membru al Genius, programul nostru de fidelitate, puteți să vă autentificați în cont pentru a vedea tarife reduse la anumite hoteluri și alte proprietăți.

Foarte bun ten recenzii Pentru afișregion prețurilor, alege perioada sejurului travelminit VIP Ai reduceri imediate prin programul nostru de loialitate!

The assets is clear, nicely Outfitted, remarkably substantial and also cozy, incredibly conveniently positioned in Predeal, which can be your foundation for numerous mountain adventures during the encompassing areas. The host is delivering recommendations and helpful supplies to create the most beneficial of the holiday break, Aside from the condominium by itself, in which you can recognise the attention to facts in the minute of the arrival. For us it absolutely was the 'home, absent from home' in some ways and I recommend it devoid of hesitation.

micul dejun este variat i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, condiiile de cazare sunt bune

Este o Cazare Predeal cazare foarte curată, frumoasă si localizată foarte aproape de Centrul Vechi. Proprietara este foarte amabilă si cazarea predeal am avut parte de o bună primire.

Apartament Veverițe se află în Slănic Moldova și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și vedere Cazare Predeal la munte, precum și o grădină și pârtie de cazarea predeal schi. Proprietatea include vedere la râu și la grădină.

To discover suitable price ranges and occupancy facts, add the quantity and ages of kids with your group to your quest.

Totally unacceptable. It is a pity, due to the fact there is beautiful surroundings, but the inability on the authorities to act can make it extremely hard to run a normal vacationer market.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua facts in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata cazarea predeal de padure,cu o priveliste minunata.

Prețul mediu for every noapte pentru o cazare din Maramureş în acest weekend este de US£83, pe baza prețurilor actuale de pe Booking.com.

Report this wiki page